Sara tok gull i skole-NM!

Mandag 1. april og tirsdag 2. april gikk skole-NM i restaurant- og matfag av stabelen på Greveskogen videregående skole i Tønsberg.

Sara Tokerød vant skole_NM i servitørfag - Klikk for stort bilde

Skole-NM arrangeres av WorldSkills Norway og yrkesfagelever på vg2-nivå i mer enn 30 ulike lærefag konkurrerer om tittelen norgesmester.

Mesterskapet har vært arrangert i 3 år og like mange år har en av servitørelevene på Kirkeparken stått på pallen. I fjor var det vår tidligere elev Daniel Schjerven Urang som gikk til topps.

I år gikk førsteplassen til Sara Tokerød fra 2KOSA!

NM i yrkesfag er en omfattende konkurranse og elevene må forberede seg godt. Noen av oppgavene Sara måtte igjennom var blant annet dekking av bord og forberedelse av mice en place. Under selve måltidet måtte hun vise at hun behersker russisk servering, transjering av lammecarrè, flambering av Crêpes Suzette og mixing av alkoholfrie drinker, alt dette mens hun ivaretar gjestene på en god måte.

Vi på Kirkeparken føyer oss i den lange rekken av gratulanter, Sara, og ønsker deg lykke til med forestående eksamen og praksis.

Sara i arbeid - Klikk for stort bilde

Dekking av bord - Klikk for stort bilde