Prisdryss til Kirkeparkens ungdomsbedrifter

Lættis vinner totalt tre priser - Klikk for stort bilde

Onsdag 14. mars arrangerte Ungt Entreprenørskap fylkesmesse i Rakkestad, og flere ungdomsbedrifter fra Kirkeparken deltok.

Fra klassen Markedsføring og ledelse deltok ungdomsbedriftene Lættis UB og Game On UB, og for elevene var det både en lærerik og morsom opplevelse med god fortjeneste.

Tilsammen kunne de ta hjem 4 priser, pengepremier og salg for flere tusen kroner.

Lættis UB, med det fengende slagordet "En god latter forlenger livet", består av Mari Sommerstad (2STUB), Jacob Berg (2STUE) og Enya Vatne Miracco (2STUE). De har laget et brettspill som i korte trekk går ut på at man skal fortelle hverandre vitser. Det er om å gjøre å ikke le av motstanderes vits, men de ha lagt inn en tvist med ulike utfordringer underveis. For eksempel skal man prøve å ikke le samtidig som man må ha munnen full av vann. Lættis UB vant flere priser. De tok 2. plass i Beste HR-bedrift, 3. plass i Størst verdiskapningspotensiale og 3. plass i Bærekraftprisen.

Lættis UB har hjerte for andre. En prosentdel av inntektene deres går til SOS Barnebyer, noe vi syns er flott gjort!

Game on vinner pris - Klikk for stort bilde

Game On UB består av Jenny Ekelund (2STUA), Marte Kronberg (2STUE) og Martine Sukke (2STUE). Deres produkt er et kortbasert spill. Utgangspunktet er tre bunker med kort. Først går man til bunken med spørsmål, svarer man riktig går man videre til bunken hvor motstanderen må gjøre en utfordring. Svarer man feil, må man trekke fra bunken hvor man selv må gjøre utfordringen. Vinneren er førstemann til riktig poengsum.

Game On UB fikk 3. plassen i konkurransen Beste HR-bedrift.

Vi gratulerer elevene med flotte priser og ønsker de lykke til videre med salget!

Har dere lyst til å prøve spillene selv. kan dere enten kjøpe de eller komme og spille de på biblioteket.

(Bildene er tatt av elevene selv under fylkesmessen.)

NrK Distriktsnyheter Østfold var også på messa.