Informasjon vedrørende åpning av skolen 11. mai

Myndighetene besluttet torsdag 07.05 at alle skoler skal gjenåpne fra mandag 11.05. Gjenåpningen forutsetter at skolen klarer å overholde de krav som stilles i en felles smittevernveileder. For at vi skal kunne få til dette på en forsvarlig og kontrollert måte, ut fra de forutsetningene Kirkeparken har, er vi nødt til å gjøre en god del tilpasninger som i sin tur gjør at de første skoledagene vil oppleves ganske annerledes fra hva vi forbinder med en vanlig skoledag.

Klikk for stort bilde

Vi må dele opp antall elever som kommer til skolen, og i den første skoleuka (11.-15.mai) vil klassene på Studiespesialisering, Idrett, KDA, MDD og Service og samferdsel møte på skolen etter følgende plan:

• VG3, tirsdag 12.05
  • VG2, onsdag 13.05
  • VG1, torsdag 14.05

Disse skoledagene vil vare fra kl. 08:00 – 15:30.

Elevene på VG2 Restaurant- og matfag er allerede i gang med skole og fortsetter etter den planen som er lagt. Elevene på VG1 Restaurant- og matfag deles inn i mindre grupper og vil få beskjed om hvilke dager de skal møte direkte fra kontaktlærer. Elever ved de tilrettelagte avdelingene får også egen informasjon fra kontaktlærer.

En detaljert plan med romoversikt og hvordan elever skal forholde seg til smittevernreglene blir sendt ut i løpet av mandag 11.05.

Vi gleder oss til å komme i gang med aktivitet på skolen igjen!

Lasse Thorvaldsen