Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse for vg2-elevene våren 2019

Østfold fylkeskommune har i år bevilget midler slik at alle vg2-elever som ønsker å vaksinere seg mot hjernehinnebetennelse, kan få denne vaksinen gratis.

Et eget vaksineteam fra helsesykepleierne i Moss stiller opp, inkludert vår egen Ragnhild Kvarum.

Klikk for stort bilde (Privat)

Vg2-elever ved Kirkeparken videregående skole som ønsker å vaksinere seg, må fylle ut eget informasjonsskriv / påmeldingsskjema. Dette skjemaet deles ut i klassene i uke 1 og 2. Påmelding er bindende og svarfrist er satt til 18. januar. Kontaktlærer samler inn svarskjemaene og leverer til helsesykepleier.

Selve vaksinasjonsdagen er satt til 12. mars og vil foregå på skolen, nærmere bestemt i møterommet ved siden av kantina. Elevene vil få påminnelse om vaksinasjonsdagen på sms.

De som ikke leverer svarskjema innen 18. januar, og som angrer på dette i ettertid, må betale full pris. Det vil si kr. 400,- for å ta den samme vaksinen på Moss helsestasjon.

Se gjerne denne informasjonsvideoen