Da er sommerferien i gang!

Vi avslutter et annerledes skoleår i ydmykhet og takknemlighet for alle flotte elever og ansatte.

Klikk for stort bilde

Dere har virkelig imponert oss denne våren. Deres evne til raushet og omstilling har vært formidabel. Vi håper neste skoleår blir mer normalt. Vanligvis starter vi sommerferien med et virkelig smell, men i år blir bildene mimring fra fjorårets pangstart. Vi vil også gjerne takke elever og ansatte for fem fantastisk flotte avslutninger med utdeling av vitnemål for Vg3 på torsdag. Det ble verdige og høytidelige seremonier, selv om foresatte dessverre ikke kunne delta. Theo Nørving Viken i 3PBYA fikk årets hederspris for å levendegjøre skolens verdier og være et godt forbilde. Vi ønsker alle en riktig god sommer. Lykke til videre alle Vg3 elever. Til alle elever som er nye eller skal fortsette på Kirkeparken så ønsker vi hjertelig velkommen til skolen igjen 17. august.

Klikk for stort bildeVi avslutter skoleåret med en liten, kontrollert eksplosjon av bordtennisballer May-Helen Howard           Klikk for stort bilde May-Helen Howard