Skolen er stengt f.o.m. mandag 26. mars. Vi åpner igjen tirsdag 3. april.

Onsdag 14. mars arrangerte Ungt Entreprenørskap fylkesmesse i Rakkestad, og flere ungdomsbedrifter fra Kirkeparken deltok.

Torsdag i midttimen var det fagvalgtorg for vg1-elevene i Fugleberget.

Illustrasjonsbilde.

Tirsdag 16. januar var det foreldremøte for foresatte på vg1 Studiespesialiserende. Der ble følgende presentasjon vist

Illustrasjonsbilde.

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

Illustrasjonsbilde

8 ting du kanskje ikke visste om biblioteket.

Nikita Alslie i vg2 vant forrige helg gull i NM i benkpress for ungdom.

Se opp! Smil! Si "hei"!

Mange hadde tatt turen til byen da Fretex åpnet pop up-butikk i AMFI Moss i dag.

Er du en person som ønsker å påvirke vårt skolemiljø på en positiv måte og som ønsker å gjøre skolehverdagen bedre for deg og dine medelever? Er du en elev med MOT utenom det vanlige til å leve ditt liv, glede andre eller tørre å si nei? Er du et forbilde for andre? Er du en elev som går i vg2 studiespesialiserende (idrett eller stud.spes.) eller vg1 yrkesfag?