Aksjonsleder for "K for Kongo" Juni Øivindsdatter Robertsen og lærer Lars Fløtra

Tirsdag 11. desember gjennomførte elevene ved Kirkeparken aksjonen "K for Kongo" for første gang og lederen for aksjonsgruppen er svært fornøyd med resultatet. Tilsammen er over 200 000 kr samlet inn og nå er aksjonsgruppen i gang med arbeidet med å få overført pengene til barneskolen og barnehjemmet i Kinshasa, Kongo.

Helsesykepleiere i Moss

Østfold fylkeskommune har i år bevilget midler slik at alle vg2-elever som ønsker å vaksinere seg mot hjernehinnebetennelse, kan få denne vaksinen gratis.

Et eget vaksineteam fra helsesykepleierne i Moss stiller opp, inkludert vår egen Ragnhild Kvarum.

Logo til helsesøster på Kirkeparken

Hei, og godt nytt år!

Fra 1. januar 2019 har alle helsesøstre i Norge fått ny yrkestittel! Vi heter nå helsesykepleiere i stedet.

Realfag

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Visste du at det finnes et gratis tilbud om leksehjelp i realfag?

Logo: Helsesøster på Kirkeparken

Tilbud om gratis HPV-vaksine for jenter / unge kvinner født i 1991 og senere, utgår i desember 2018

Logo: Helsesøster på Kirkeparken

Vaksine mot hjernehinnebetennelse for vg3-elevene i de videregående skolene i Moss

Skolen

Elevene ved Kirkeparken gjennomfører elevundersøkelsen i løpet av ukene 42-44.

De vil få mer informasjon om denne, mulighet til å reservere seg fra å delta, hvordan gjennomføringen foregår og lignende av kontaktlæreren sin.

Foreldre og foresatte kan lese mer om elevundersøkelsen i

Besøk fra Frankrike

Denne uken har vi besøk av elever og lærere fra lycée Jean Monnet.