Det er pr. 11.03.2020 klokken 13.00 ingen kjente tilfeller av koronasmitte eller koronakarantene blant skolens elever og ansatte. Vi vil opplyse alle elever og ansatte på epost og her på hjemmesiden hvis dette skulle endre seg.

Hilsen rektor Lasse Thorvaldsen

Viken fylkeskommunen innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Helsedirektoratet utvidet lørdag 7. mars anbefalingen om hvem som bør holde seg hjemme, til å gjelde alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte av koronavirus. Listen over disse områdene er nå oppdatert og utvidet. Og Kirkeparken vgs ber ansatte og elever som kommer inn under denne kategorien om å holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst – uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Endringen innebærer at elever som har sykefravær ikke trenger legeattest for sitt fravær. Elever under 18 år må ha en bekreftelse fra foresatte for sitt sykefravær. Elever over 18 år leverer en egenmelding. Endringen gjelder frem til sommerferien i første omgang.

Les mer om endringen nedenfor.

Kirkeparken videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

Siste skoledag før vinterferien var det duket for årets rollespill om FNs Sikkerhetsråd i faget Politikk og menneskerettigheter.  I år møtte klassen fra Kirkeparken elever fra Frederik II og her kan du se litt om hvordan det gikk.

Illustrasjonsfoto

Fredag 14.02 skal samtlige klasser, med unntak av noen som er ute i praksis, fotograferes til årboken for 2019/20. Det er Ariel foto som står for fotograferingen. For at de skal kunne sende SMS med tilbud om å kjøpe årbok og klassebilde i etterkant, må elever samtykke til at Ariel kan gjøre dette. Dette gjøres ved at elever som ønsker tilbud krysser av for dette på en liste som årbokkomiteen har med ved fotograferingen i sal C.

Illustrasjonsfoto

Det blir onsdag 17. juni klokken Fugleberget. Foreløpig tidspunkt er klokken 18.00, men dette kan bli endret. Det vil bli gitt mer informasjon om arrangementet nærmere sommeren.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom 16 - 19 år vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Skolehelsetjenesten ved Kirkeparken vgs ønsker å tilby denne vaksinen til alle elver i vg2.

Illustrasjosfoto. Fra dansetime

Da har du muligheten til å komme og se hvordan vi har det på linja, få en omvising og informasjon om skolen og programfagene onsdag 22. januar. Oppmøte klokken 09.00 i Fugleberget (innenfor skolens hovedinngang).

Ta gjerne kontakt med fagleder Margrethe Ek på telefon 911 84 497 hvis du lurer på noe.

Velkommen!