Disse åpningstidene gjelder inntil videre:

Alle privatister bes sette seg nøye inn i informasjonen som gis i dokumentet

Møt opp utenfor inngang E (markert på bildet). Det vil komme noen og slippe dere inn ved avtalt tidspunkt.

Informasjon om det praktiske vedrørende skolen, digital opplæring og skolegang.

Hender skriver på PC

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

Denne flotte gjengen her utgjør Hage og ved UB. De har kvalifisert seg til NM for ungdomsbedrifter.

• Lånekassen utbetaler resten av studiestøtten for semesteret i april.
  • Fristen for å søke lån og stipend for vårsemesteret 2020 er utvidet til 15. april.
  • Studenter som har mistet inntekt kan søke om å få et tilleggslån på 26 000 kroner. Søknaden åpner i mai.

Les mer om tiltakene her

Pengene fra årets elev-aksjon har kommet fram.

Hender skriver på PC

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske.

Utdanning.no gir deg tips og råd på veien. Husk at søknadsfristen til Samordna opptak er 15. april.

Skolens resepsjon er stengt i påskeferien 6. - 13. april.

Det blir fortsatt digital undervisning i Viken fra 14. april til og med fredag 17. april, uavhengig av hva myndighetene legger frem onsdag 8. april.

Vi ønsker dere alle en fin påskeferie.