Det norske flagg

Musikk, dans og drama inviterer til 16.mai-konsert klokken 11:00-11:45 ved fontenen foran biblioteket. Vi byr på kor, dans og band og garanterer god stemning!

Forsidebilde

13. mai er det duket for Musikk, dans og drama vg1 sin årlige barneteaterfestival.

Program, informasjon om de ulike forestillingene og påmelding finner du her

Billetter bestilles på epost til ragrei@ostfoldfk.no, og det er prinsippet "¨først til mølla får først malt" som gjelder.

På besøk på FABLAB Moss

I vinter har elevene i faget Teknologi og forskningslære jobbet med elektromotorer og konkurrert om hvem som kunne bygge den raskest roterende motoren.

Sara Tokerød vant skole_NM i servitørfag

Mandag 1. april og tirsdag 2. april gikk skole-NM i restaurant- og matfag av stabelen på Greveskogen videregående skole i Tønsberg.

Sikkerhetsrådet

Fredag var det duket for det årlige møtet i "Sikkerhetsrådet". Elevene i faget politikk og menneskerettigheter fra Malakoff og Kirkeparken møttes og gjennomførte et godt møte (rollespill) i ordnede former.

Helsesykepleiere i Moss

Østfold fylkeskommune har gitt klarsignal til at «etternølere» i vg2, altså de som ikke fikk meldt seg på til vaksinering innen 18. januar, nå får en ny sjanse.

Det vil si at de av elevene som ikke fikk meldt seg på i januar, men som likevel ønsker å ta vaksine mot hjernehinnebetennelse, kan ta kontakt med helsesykepleier på skolen. Ny svarfrist er satt til 6. mars her i Moss.

Mona Levin og noen av elevene som hørte på

Den 27. januar er det det Den internasjonale Holocaustdagen. I år er det 74 år siden fangene i konsentrasjonsleirene i Auschwitz- Birkenau endelig ble satt fri, og dagen markeres i mange land.

Dagen skal markeres på alle videregående skoler i Norge, og på Kirkeparken ble det gjort med et gripende foredrag av Mona Levin i dag. Foredraget, som var for alle vg3-elevene, ga et verdifullt innblikk i historien til Monas store familie før og under 2. verdenskrig.

Kirkeparken 1

Undersøkelsen gjennomføres på Kirkeparken i uke 6. Alle elever får tilbud om å gjennomføre undersøkelsen.