Besøk fra Frankrike

Denne uken har vi besøk av elever og lærere fra lycée Jean Monnet.

Trimrommet

Vi minner om at gymsal D og trimrommet er åpent for alle elever 4. økt hver tirsdag.

tavle-bøker_shutterstock

På møtet for foresatte 17.september 2018 ble følgende lysbildepresentasjon vist

Karriereveileder Camilla Tønnesen henviste til en god nettside for karrierveiledning: utdanning.no

Assisterende rektor Tore Nyheim henviste til udir.no for informasjon om karakterer og vitnemål.

Elevrådet 2018/2019

Elevrådet har nettopp gjennomført en samling over to dager.

Kalender_fokusnyhet_iStock

Under finner du lysbildepresentasjonene som ble vist på møtene for foresatte i august 2018.

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Er du ferdig med videregående og har tenkt å studere til høsten?

Er du i tillegg født og oppvokst i Moss, Rygge eller Våler?

Da kan du sjekke ut mulighetene for å søke stipend fra Sigrid Nores Legat

utdanningsportalen

Utdanningsportalen "utdanning.ostfoldfk.no" ble lagt ned etter skoleåret 2017/18. Fra 1. juli 2018 er det ikke lenger mulig å logge seg på denne nettsiden, men innholdet vil du finne i andre kanaler. Adressen «utdanning.ostfoldfk.no» vil peke til ostfoldfk.no/opplaring

Prisvinneren av  "Årets IA-bedrift 2018"

Game On UB har vunnet NAV Arbeidslivssenter Østfolds pris "Årets IA-bedrift 2018".

Avtroppende og påtroppende elevrådsleder

Avtroppende elevrådsleder Håvard Johansen, 3STUE er snart ferdig på Kirkeparken og gir stafettpinnen videre til Rebekka Rolfsøn Jakobsen fra 2STUB.

Ny nestleder er Iver Alne Bolin, 1MDDA. Han tar over etter Kaja Krogsvold i 2STUB.

Vi på Kirkeparken takker for godt samarbeid og ønsker lederne av det nye elevrådet lykke til med arbeidet til høsten.