Mandag: Vårruller med ris

Torsdag: Blomkål/brokkolisuppe

Fredag: Taco

Med forbehold om endringer

Siste skoledag før vinterferien var det duket for årets rollespill om FNs Sikkerhetsråd i faget Politikk og menneskerettigheter.  I år møtte klassen fra Kirkeparken elever fra Frederik II og her kan du se litt om hvordan det gikk.

Illustrasjonsfoto

Fredag 14.02 skal samtlige klasser, med unntak av noen som er ute i praksis, fotograferes til årboken for 2019/20. Det er Ariel foto som står for fotograferingen. For at de skal kunne sende SMS med tilbud om å kjøpe årbok og klassebilde i etterkant, må elever samtykke til at Ariel kan gjøre dette. Dette gjøres ved at elever som ønsker tilbud krysser av for dette på en liste som årbokkomiteen har med ved fotograferingen i sal C.

Illustrasjonsfoto

Det blir onsdag 17. juni klokken Fugleberget. Foreløpig tidspunkt er klokken 18.00, men dette kan bli endret. Det vil bli gitt mer informasjon om arrangementet nærmere sommeren.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom 16 - 19 år vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Skolehelsetjenesten ved Kirkeparken vgs ønsker å tilby denne vaksinen til alle elver i vg2.

Illustrasjosfoto. Fra dansetime

Da har du muligheten til å komme og se hvordan vi har det på linja, få en omvising og informasjon om skolen og programfagene onsdag 22. januar. Oppmøte klokken 09.00 i Fugleberget (innenfor skolens hovedinngang).

Ta gjerne kontakt med fagleder Margrethe Ek på telefon 911 84 497 hvis du lurer på noe.

Velkommen!

Kalender

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

Bøker og blyanter

Lenke til bibliotekets ressursside. Her finner du gode tips og inspirasjon

Vi har også en utstilling i biblioteket hvor alt er til utlån. Det vi ikke har, låner vi inn fra andre bibliotek.

Ikke minst er vi bibliotekarer her for å hjelpe deg!

Og det var det selvfølgelig våre flinke elever på kokk- og servitørlinja som sto for.

De har hakket og malt, stekt og kokt lokale råvarer og satt sammen en herlig lunsjtallerken som deltagerne på konferansen kunne nyte.