Sikkerhetsrådet

Fredag var det duket for det årlige møtet i "Sikkerhetsrådet". Elevene i faget politikk og menneskerettigheter fra Malakoff og Kirkeparken møttes og gjennomførte et godt møte (rollespill) i ordnede former.

Helsesykepleiere i Moss

Østfold fylkeskommune har gitt klarsignal til at «etternølere» i vg2, altså de som ikke fikk meldt seg på til vaksinering innen 18. januar, nå får en ny sjanse.

Det vil si at de av elevene som ikke fikk meldt seg på i januar, men som likevel ønsker å ta vaksine mot hjernehinnebetennelse, kan ta kontakt med helsesykepleier på skolen. Ny svarfrist er satt til 6. mars her i Moss.

Kirkeparken 1

Undersøkelsen gjennomføres på Kirkeparken i uke 6. Alle elever får tilbud om å gjennomføre undersøkelsen.

Helsesykepleiere i Moss

Østfold fylkeskommune har i år bevilget midler slik at alle vg2-elever som ønsker å vaksinere seg mot hjernehinnebetennelse, kan få denne vaksinen gratis.

Et eget vaksineteam fra helsesykepleierne i Moss stiller opp, inkludert vår egen Ragnhild Kvarum.

Logo til helsesøster på Kirkeparken

Hei, og godt nytt år!

Fra 1. januar 2019 har alle helsesøstre i Norge fått ny yrkestittel! Vi heter nå helsesykepleiere i stedet.

Realfag

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

skolebokogtavle_1000_shutterstock

Visste du at det finnes et gratis tilbud om leksehjelp i realfag?

Logo: Helsesøster på Kirkeparken

Tilbud om gratis HPV-vaksine for jenter / unge kvinner født i 1991 og senere, utgår i desember 2018