Her er presentasjonen som ble vist 15. oktober 2019

Og det skjer (fredag) i vår egen Restaurant C. A. Lyche.

Fredag var lærer og bibliotekar Heather Dodge her og hadde en interessant og lærerik workshop for 1STUD.

Illustrasjonsbilde

Det er snart tid for gjennomføring av årets elevundersøkelse. I den forbindelse er skolen pålagt å gi alle elever informasjon om denne undersøkelsen. Under finner dere informasjonsskriv til elever og foresatte. Det vil også bli sendt ut sms til foresatte om at vi skal gjennomføre undersøkelsen, og hvor de finner ytterligere informasjon.

Slik avsluttet eventyrer, fotograf og foredragsholder Mats Grimsæth sitt inspirerende og rått ærlige foredrag til elevene.

Kalender

I høstferien er skolens resepsjon åpen mandag og tirsdag 10.00 - 14.00. De øvrige dagene er skolen stengt.

Her på Kirkeparken markerer vi prevensjonsdagen dagen før den egentlige Verdens prevensjonsdag.  Det blir quiz, filmsnutter og stand med helsesykepleierne Guri Bjerkeli (fra Helsestasjonen for ungdom) og Ragnhild Kvarum i Fugleberget i spisefri onsdag 25. september.

Powerpoint vist på møte for foresatte i vg1 28. august 2019

Powerpoint vist på møte for foresatte i Service og samferdsel vg1 28. august 2019

Powerpoint vist på møte for foresatte i vg2 29. august 2019

Det ble en litt annerledes skolestart for klassen som har Politikk og menneskerettigheter i år. Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner kom på besøk og møtte elevene til en uformell spørretime.

Udir har gjort endringer i vårens eksamensdager. Dette medfører at 22. mai 2020 blir ordinær skoledag for elevene. Til gjengjeld blir første skoledag i januar mandag 6. januar, i stedet for fredag 3. januar.