Kalender-iStock

Nå kan dere logge inn på nettsiden til samordna opptak og sjekke at det elektroniske vitnemålet er kommet på plass. Fristen for å ha dokumentasjon på plass er 1.juli.

Kontakt resepsjonen på skolen dersom du lurer på noe.

utdanningsportalen

Utdanningsportalen "utdanning.ostfoldfk.no legges ned etter skoleåret 2017/18. Fra 1. juli 2018 vil det ikke lenger være mulig å logge seg på denne nettsiden, men innholdet vil du finne i andre kanaler. Adressen «utdanning.ostfoldfk.no» vil fremover peke til ostfoldfk.no/opplaring

Prisvinneren av  "Årets IA-bedrift 2018"

Game On UB har vunnet NAV Arbeidslivssenter Østfolds pris "Årets IA-bedrift 2018".

Avtroppende og påtroppende elevrådsleder

Avtroppende elevrådsleder Håvard Johansen, 3STUE er snart ferdig på Kirkeparken og gir stafettpinnen videre til Rebekka Rolfsøn Jakobsen fra 2STUB.

Ny nestleder er Iver Alne Bolin, 1MDDA. Han tar over etter Kaja Krogsvold i 2STUB.

Vi på Kirkeparken takker for godt samarbeid og ønsker lederne av det nye elevrådet lykke til med arbeidet til høsten.

Velkommen til 16

Tid: 11.30 - 12.00

Sted: Ved fontenen foran biblioteket

Musikk, dans og drama byr på kor, dans og band.

Vi garanterer en fornøyelig opplevelse og et smil om munnen.

Vel møtt!

1MDDA 2017-2018

Elever og lærere på VG1 Musikk-, Dans- og Drama-linjen (MDD) inviterer barn i Moss og omegn til barneteaterfestival.

Informasjon om billetter og de ulike forestillingene finner dere i filen

Norgesmester i Skole-NM i servitørfag

I forrige uke møtte vi Daniel i 2KOSB som var på vei til Trondheim og WorldSkills Skole-NM i servitørfaget. Torsdag 26. april ble konkurransen gjennomført, og Daniel kan nå smykke seg med tittelen norgesmester i Skole-NM.

Vi på Kirkeparken gratulerer så mye!

Servitørelev Daniel Schjerven Urang 1

Daniel Schjerven Urang (2KOSB) reiser i morgen til Trondheim for å representere Østfold i norgesmesterskapet i yrkesfag (Skole-NM 2018). Mesterskapet arrangeres av WorldSkills Norway, en organisasjon som arbeider for fremme fag- og yrkesopplæringen i Norge. Du kan lese mer om WorldSkills Norway og Skole-NM 2018 på hjemmesiden deres.

På tur til Frankrike

Franskelever- og lærere i vg1 var før påskeferien på utveksling til Montpellier i Frankrike.