Illustrasjonsfoto

Det blir onsdag 17. juni klokken Fugleberget. Foreløpig tidspunkt er klokken 18.00, men dette kan bli endret. Det vil bli gitt mer informasjon om arrangementet nærmere sommeren.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom 16 - 19 år vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Skolehelsetjenesten ved Kirkeparken vgs ønsker å tilby denne vaksinen til alle elver i vg2.

Illustrasjosfoto. Fra dansetime

Da har du muligheten til å komme og se hvordan vi har det på linja, få en omvising og informasjon om skolen og programfagene onsdag 22. januar. Oppmøte klokken 09.00 i Fugleberget (innenfor skolens hovedinngang).

Ta gjerne kontakt med fagleder Margrethe Ek på telefon 911 84 497 hvis du lurer på noe.

Velkommen!

Kalender

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

Kalender

Her er presentasjonen som ble vist 15. oktober 2019

Og det skjer (fredag) i vår egen Restaurant C. A. Lyche.

Fredag var lærer og bibliotekar Heather Dodge her og hadde en interessant og lærerik workshop for 1STUD.

Illustrasjonsbilde

Det er snart tid for gjennomføring av årets elevundersøkelse. I den forbindelse er skolen pålagt å gi alle elever informasjon om denne undersøkelsen. Under finner dere informasjonsskriv til elever og foresatte. Det vil også bli sendt ut sms til foresatte om at vi skal gjennomføre undersøkelsen, og hvor de finner ytterligere informasjon.

Slik avsluttet eventyrer, fotograf og foredragsholder Mats Grimsæth sitt inspirerende og rått ærlige foredrag til elevene.