Servitørelev Daniel Schjerven Urang 1

Daniel Schjerven Urang (2KOSB) reiser i morgen til Trondheim for å representere Østfold i norgesmesterskapet i yrkesfag (Skole-NM 2018). Mesterskapet arrangeres av WorldSkills Norway, en organisasjon som arbeider for fremme fag- og yrkesopplæringen i Norge. Du kan lese mer om WorldSkills Norway og Skole-NM 2018 på hjemmesiden deres.

På tur til Frankrike

Franskelever- og lærere i vg1 var før påskeferien på utveksling til Montpellier i Frankrike.

Vaffel-dagen 2018

Haugevis av vafler senere kan denne blide gjengen av MOT-elever konstatere at årets vaffel-dag har vært en suksess.

Påskekylling

Skolen er stengt f.o.m. mandag 26. mars. Vi åpner igjen tirsdag 3. april.

Lættis vinner totalt tre priser

Onsdag 14. mars arrangerte Ungt Entreprenørskap fylkesmesse i Rakkestad, og flere ungdomsbedrifter fra Kirkeparken deltok.

Torsdag i midttimen var det fagvalgtorg for vg1-elevene i Fugleberget.

Realfag

Tirsdag 16. januar var det foreldremøte for foresatte på vg1 Studiespesialiserende. Der ble følgende presentasjon vist

Realfag

Denne invitasjonen gjelder foresatte til elever i Vg1 Studiespesialiserende (1STUA, 1STUB, 1STUC, 1STUD og 1STUE).

Skolen

8 ting du kanskje ikke visste om biblioteket.

Nybakt norgesmester Nikita Alslie 1

Nikita Alslie i vg2 vant forrige helg gull i NM i benkpress for ungdom.