Utdanning.no gir deg tips og råd på veien. Husk at søknadsfristen til Samordna opptak er 15. april.

Skolens resepsjon er stengt i påskeferien 6. - 13. april.

Det blir fortsatt digital undervisning i Viken fra 14. april til og med fredag 17. april, uavhengig av hva myndighetene legger frem onsdag 8. april.

Vi ønsker dere alle en fin påskeferie.

Har du hørt om digitalt kor før? Det finnes, og blir stadig mer populært i disse tider hvor vi holder sosial avstand. Nå kommer det også til Kirkeparken.

Hender skriver på PC

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.  Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Føringer fra UDIR og hvordan vi løser det på Kirkeparken:

Elevtjenesten kan nåes på telefon, fortrinnsvis i skoletiden 08.00-15.30, og digitalt. Finn aktuell rådgiver / tjeneste her

Skolens resepsjon og IT-avdeling vil være tilgjengelig på telefon og epost ukedagene klokken 10.00 - 14.00. Skulle det være behov for komme fysisk på skolen for å låne lader, hente vitnemål eller lignende må dere digitalt kontakte skolen først og så vil det bli låst opp for dere når dere kommer.

Biblioteket er i utgangspunktet stengt i denne digitale perioden, men vi kan nåes på

epost biblioteket-kirkeparken@ostfoldfk.no.

Alle bøker dere har fått purringer på eller lurer på om dere må levere kan dere slappe helt av med. Dere trenger ikke levere noe før denne perioden er over.

Se epost sendt 13.mars til alle elever og ansatte angående tilgang til digitale læremidler. Ta kontakt med oss ved spørsmål om trykte lærebøker.

Vi har ikke anledning til å låne ut andre bøker eller låne inn fra andre bibliotek nå.

Har du glemt noen av bøkene dine på skolen kan du ta digital kontakt med skolens resepsjon.

- Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

Elevene i 3MUSA får hver uke undervisning og øvelse i faget direksjon hvor de lærer å dirigere kor og orkestre. Tirsdag denne uken fikk de prøve det ut på profesjonelle musikere under kyndig veiledning av erfarne dirigenter.