Powerpoint vist på møte for foresatte i vg1 28. august 2019

Powerpoint vist på møte for foresatte i Service og samferdsel vg1 28. august 2019

Powerpoint vist på møte for foresatte i vg2 29. august 2019

Bøker og blyanter

Er du ferdig med videregående og har tenkt å studere til høsten?

Er du i tillegg født og oppvokst i Moss, Rygge eller Våler?

Da kan du sjekke ut mulighetene for å søke stipend fra Sigrid Nores Legat

Det ble en litt annerledes skolestart for klassen som har Politikk og menneskerettigheter i år. Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner kom på besøk og møtte elevene til en uformell spørretime.

Udir har gjort endringer i vårens eksamensdager. Dette medfører at 22. mai 2020 blir ordinær skoledag for elevene. Til gjengjeld blir første skoledag i januar mandag 6. januar, i stedet for fredag 3. januar.

Musikk, dans og drama inviterer til 16.mai-konsert klokken 11:00-11:45 ved fontenen foran biblioteket. Vi byr på kor, dans og band og garanterer god stemning!

13. mai er det duket for Musikk, dans og drama vg1 sin årlige barneteaterfestival.

Program, informasjon om de ulike forestillingene og påmelding finner du her

Billetter bestilles på epost til ragrei@ostfoldfk.no, og det er prinsippet "¨først til mølla får først malt" som gjelder.

I vinter har elevene i faget Teknologi og forskningslære jobbet med elektromotorer og konkurrert om hvem som kunne bygge den raskest roterende motoren.

Mandag 1. april og tirsdag 2. april gikk skole-NM i restaurant- og matfag av stabelen på Greveskogen videregående skole i Tønsberg.

Fredag var det duket for det årlige møtet i "Sikkerhetsrådet". Elevene i faget politikk og menneskerettigheter fra Malakoff og Kirkeparken møttes og gjennomførte et godt møte (rollespill) i ordnede former.