Kirkeparken-elever på scenen i Berlin

Hvordan skal Europa være i framtiden? Hvilke tanker, ideer og inntrykk har ungdommer om Europa? Hva slags yttergrense skal Europa ha? Finnes det en europeisk identitet eller europeiske kulturelle strømninger … eller ikke? Dette er tema som noen av våre elever sammen med ungdommer fra andre land skal forsøke å belyse gjennom teaterprosjektet "Byggeplass Europa, eller Europa i forandring".

Klikk for stort bilde

Det er Goethe-instituttet, som 30 år etter murens fall i Berlin, inviterer ungdommer fra Finland, Sverige, Danmark, Irland, Skottland, Norge og Tyskland til å være med å lage teaterprosjektet.

I hele neste uke (46) vil det til sammen være 38 elever som på dagen jobber med teater, film, dans, musikk og scenografi, og på kveldene kan oppleve historie i kulturbyen Berlin.

Disse fem Kirkeparken-elever representerer Norges «ungdoms-stemme»: Amalie Sunde (3MUSA), Karin Holmquist (2MDDA), Martin Andersen (2STUC), Haaken Stene Gjermundsen (3DANA) og Iver Alne Bolin (3MUSA).

Vi ønsker dem god tur og håper de får en spennende uke med mange fine opplevelser.