Ja, det ER lov til å spise på biblioteket.

8 ting du kanskje ikke visste om biblioteket.

Illustrasjonsbilde - Klikk for stort bilde Trine Sirnes

1) Det er lov til å spise på biblioteket

Men du må huske å rydde etter deg. Det står søppeldunker ved skranken og kopimaskinen. Vi har tørkepapir og våtservietter du kan få dersom du har sølt drikke eller lignende.

2) Vi har et stille lese/studierom

Det ligger i korridoren ved grupperommene, og inntil 8 elever kan bruke det om gangen. Her er det meningen at elevene skal jobbe individuelt, og elevene må vise hensyn til hverandre med tanke på ro osv.

3) Vi har 10 teoribøker til førerkort til bil til utlån

Vi har også teoribøker til mopedlappen og MC-lappen, oppgavebøker og engelsk utgave av boka til billappen. Skal du ta lappen på traktor låner vi inn boka til det også.

4) Du kan låne med deg spillene ut til klasserommene

Det er strekkode på spillene, så du må registrere lånet i skranken først.

5) Du er selvfølgelig velkommen til å pusle noen brikker på det store puslespillet vårt

6) Alle bøker, filmer og blader i biblioteket er til hjemlån

Noen bøker kan det stå klistremerke på at det ikke er til hjemlån. Dette er gammelt, og kan føre til at du ikke får lånt det på utlånsautomaten. Da er det bare å ta kontakt med oss i skranken så ordner vi det.

7) Vi som jobber her er gode på hvordan føre kilder

Bare spør oss om hjelp hvis du trenger hjelp til det

8) Vi er også gode på å strukturere oppgaver i Word slik at du automatisk får innholdsliste o.l.

Igjen er det bare å spørre oss hvis du ønsker hjelp.