Sikkerhetsrådet

Fredag var det duket for det årlige møtet i "Sikkerhetsrådet". Elevene i faget politikk og menneskerettigheter fra Malakoff og Kirkeparken møttes og gjennomførte et godt møte (rollespill) i ordnede former.

Mona Levin og noen av elevene som hørte på

Den 27. januar er det det Den internasjonale Holocaustdagen. I år er det 74 år siden fangene i konsentrasjonsleirene i Auschwitz- Birkenau endelig ble satt fri, og dagen markeres i mange land.

Dagen skal markeres på alle videregående skoler i Norge, og på Kirkeparken ble det gjort med et gripende foredrag av Mona Levin i dag. Foredraget, som var for alle vg3-elevene, ga et verdifullt innblikk i historien til Monas store familie før og under 2. verdenskrig.

Aksjonsleder for "K for Kongo" Juni Øivindsdatter Robertsen og lærer Lars Fløtra

Tirsdag 11. desember gjennomførte elevene ved Kirkeparken aksjonen "K for Kongo" for første gang og lederen for aksjonsgruppen er svært fornøyd med resultatet. Tilsammen er over 200 000 kr samlet inn og nå er aksjonsgruppen i gang med arbeidet med å få overført pengene til barneskolen og barnehjemmet i Kinshasa, Kongo.