Velkommen til skolestart!

Illustrasjonsfoto - Klikk for stort bilde Trine Sirnes Artikkelen er oppdatert med informasjon om møter for foresatte.

Årets vg1-elever møter klokken 08.00 i Fugleberget (foajéen ved hovedinngangen).

De andre elevene møter klokken 10.00 på klasserommene sine.

Program for de første dagene

Kontaktlærer informerer om programmet for de første dagene.

Oppstartsamtale med elever og foresatte i vg1

Alle elever og foresatte i vg1 får innbydelse til oppstartsamtale tirsdag 20. august eller onsdag 21. august. Informasjon om tidspunkt og rom ble sendt som brev i uke 33.

Møte for foresatte

Det vil være møte for foresatte til elever i vg1 og vg2 i løpet av august.

For foresatte til elever i vg1, Idrettsfag (IDR), Kunst, design og arkitektur (KDA), Musikk, dans og drama (MDD), Service og samferdsel (SeSam) og restaurant- og matfag (RMF) er møtet onsdag 28.08.2019 kl. 18.00 på Kirkeparken videregående skole, Fugleberget (ved hovedinngangen i Chrysties gate).

For foresatte til elever i vg1, Studiespesialiserende (STU) er møtet onsdag 28.08.2019 kl. 19.00 på Kirkeparken videregående skole, Fugleberget (ved hovedinngangen i Chrysties gate).

For foresatte til elever under 18 år i vg2, Musikk, dans og drama, Kunst, design og arkitektur, Idrett, Restaurant- og matfag, Service og samferdsel er det møte torsdag 29. august kl. 18.00 i Fugleberget (ved hovedinngangen). Invitasjonen er sendt på SMS onsdag 21. august, men ligger også som fil her.

VG 2 - Velkommen til møte for foresatte resterende linjer 2019-2020 (PDF, 66 kB)

For foresatte til elever under 18 år i vg2, Studiespesialiserende er det møte torsdag 29. august kl. 19.00 i Fugleberget (ved hovedinngangen). Invitasjonen er sendt på SMS onsdag 21. august, men ligger også som fil her.

VG 2 - Velkommen til møte for foresatte stusp 2019-2020 (PDF, 64 kB)

Skoleskyss

Elevene søker selv om skoleskyss på nettsiden MinSkyss

Kontantfri kantine

I kantina kan du betale med kort eller vipps. Du kan ikke betale med kontanter.

Gratis frokost

Hver skoledag kan du få havregrøt i kantina, helt gratis. Det serveres fra klokken 07.30 til 08.15.

Utdeling av lærebøker, skole-PC og fotografering

Dette skjer i løpet av den første uken og følger oppsatt program

Dette programmet blir informert om av kontaktlærer og lagt ut her.

Likeverd, inkludering, omsorg og resultatbevissthet

Vi anerkjenner hverandre som likeverdige mennesker uten hensyn til bakgrunn, kjønn, alder, erfaring, roller og forutsetninger.

Vi tar imot nye elever og ansatte ved å inkludere dem i det gode fellesskapet.

Vi tar vare på hverandre og viser omsorg i hverdagen.

Slik skaper vi et miljø for gode prestasjoner.

Les mer om kjerneverdiene våre