Status koronasmitte i Moss 31. august 2020

Fra Moss kommunes pressemelding:

Det er ingen nye smittetilfeller i Moss det siste døgnet. Totalt antall som har fått påvist smitte er 145.

Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

En elev ved Kirkeparken videregående skole har fått påvist smitte. Den smittede er ikke hjemmehørende i Moss kommune. Det er totalt 16 personer ved Kirkeparken som er definert som nærkontakter til den som har fått påvist smitte, som nå er satt i karantene. Av de 16 er det 13 av nærkontaktene som er hjemmehørende i Moss, og disse blir nå testet for korona ved koronalegevakten for mosseregionen. De resterende tre nærkontaktene er hjemmehørende i andre kommuner.

Undervisningen i klassen til vedkommende som har fått påvist smitte foregår på kveldstid, og vedkommende elev har derfor ikke vært på skolen på dagtid.

<Pressemelding slutt>

Elevene i de øvrige klassene er ikke regnet som nærkontakter til eleven som er smittet og undervisningen for disse klassene går som normalt.