Informasjonsmøte om oppmelding til privatisteksamen for elever som fikk IV til standpunkt våren 2020

Elever som fikk Ikke vurdert (IV) til standpunkt i ett eller flere fag våren 2020 og som melder seg opp til privatisteksamen denne høsten vil få refundert oppmeldingsavgiften for disse fagene etter avlagt eksamen. Frist for å melde seg opp til privatisteksamen denne høsten er 15. september.

Lærer skriver ordet privatist på tavlen - Klikk for stort bildeHusk å melde deg opp til privatisteksamen GettyImage

Lenke til påmelding til privatisteksamen

Intensivkurs

Skolen vil også tilby intensivkurs i disse fagene til de som ønsker dette.

Vi gjennomfører et informasjonsmøte om denne ordningen fredag 11. september klokken 13.30-15.00 i David Vogts Sal på Kirkeparken. Her vil det også være mulig å få hjelp til selve oppmeldingen.

Dersom du ønsker å delta på dette møtet må du registrere deg i skjemaet under. Frist for registrering er fredag 11. september klokken 12.00.

Lenke til påmeldingsskjema til intensivkurs

Ønsker du mer informasjon?

Dersom dere ikke har mulighet til å delta på informasjonsmøte, men ønsker ytterligere informasjon kan dere ta kontakt med Utdanningsleder Jonas Skurtveit på mail jonassk@viken.no