Gult smittevernnivå fra mandag 8. februar

Kjære alle elever.

Fra mandag 08.02 er vi tilbake på gult smittevernnivå på Kirkeparken. Dette betyr at alle elever skal ha sin opplæring på skolen samtidig igjen. Vi gleder oss til å ha dere alle sammen tilbake.

Jenter hopper på trampoline - Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde Trine Sirnes

Det er viktig at vi fortsetter å følge de enkle smitteverntiltakene, vask hender, hold avstand, vask pulter etter skifte av rom, bli hjemme om du er syk eller har symptomer. Når vi har undervisning i samlede grupper på tvers av klasser, skal vi prøve så godt vi kan å holde oss i nærheten av medelever fra egen klasse i klasserommet. Vi skal holde klasserommene åpne i spisepauser, slik at dere har mulighet til å spise lunsjen deres der. Legg også merke til at grupperommene er markert med maks antall personer som kan oppholde seg i de samtidig.

Skolebyggene blir rengjort mellom skoledagene, alle må sørge for å rydde godt etter seg og kaste søppel på rett sted før renholdet begynner. Det er viktig at vi klarer å overholde disse enkle tiltakene nå, vi har ikke lyst til å gjøre innstramminger som begrenser tilbudet til dere elever ytterligere. Hvis vi alle sammen klarer å overholde disse enkle tiltakene, skal dette gå bra.

Riktig god helg, vi sees på mandag.