Elevundersøkelsen 2020

Årets elevundersøkelse gjennomføres i november.

En gjeng elever går ned trappa ute - Klikk for stort bilde Dag Clausen

I den forbindelse er skolen pålagt å gi alle elever informasjon om denne undersøkelsen. Under finner dere informasjonsskriv til elever og foresatte.

Elevundersøkelsen 2020: informasjonsskriv til alle elever i vg1, vg2 og vg3 (PDF, 94 kB)

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen 2020 (PDF, 41 kB)

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen 2020 på engelsk (PDF, 45 kB)

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen 2020 på dari (PDF, 97 kB)

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen 2020 på tigrin (PDF, 76 kB)

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen 2020 på arabisk (PDF, 347 kB)

Informasjon om hvordan undersøkelsen skal gjennomføres er sendt ut til kontaktlærerne, og det er de som finner tidspunkt for gjennomføring.

Håper flest mulig av dere benytter denne muligheten til å gi skolen en tilbakemelding på skolehverdagen dere opplever. Resultatene fra denne undersøkelsen brukes aktivt i skolens kontinuerlige utviklingsarbeid.