Aktuelt

Kirkeparken på rødt nivå frem til jul

Kommuneoverlegen ga beskjed 9. desember om at rødt nivå videreføres på Kirkeparken og Malakoff frem t.o.m. mandag 21. desember.      

Kirkeparken på rødt nivå fra tirsdag 1. desember.

Melding fra kommuneoverlegen: Malakoff og Kirkeparken skal over på rødt nivå f.o.m. tirsdag 1. desember t.o.m. mandag 14. desember, med mulighet for forlengelse.

Fagvalg for elever

Skoleåret 20/21 blir det ikke fellesmøte for foresatte med informasjon om valg av fag for elever som skal begynne på Vg2 studiespesialiserende til høsten. Informasjon om fagvalg blir gitt i denne presentasjonen (PDF) (PDF, 543 kB)    

Elevundersøkelsen 2020

Årets elevundersøkelse gjennomføres i november.  

Presisering: Kirkeparken er på gult nivå

Forrige uke ble det sendt ut en melding om at alle videregående skoler i Viken skulle gå over til digital hjemmeundervisning, og at bare noen praktiske fag og sårbare elevgrupper kunne få undervisning på skolen.  

Gult nivå: Vi møtes på skolen tirsdag 10. november

Vi har fått kontrabeskjed fra Viken om hvilket nivå vi skal ha på smittevern.          

Satte sitt preg på byen

Elevene i faget kunst og skapende arbeid jobbet tidligere i høst med stedsspesifikke kunstverk.          

Velkommen til digitalt møte for foreldre og foresatte i Vg1

Vanligvis inviteres alle foreldre og foresatte til møte på skolen. I år kan vi ikke gjøre det, derfor har vi laget denne informasjonsvideoen. Har du spørsmål, finner du kontaktinformasjon på slutten av filmen. Du kan også søke etter informasjon eller ansatte her på hjemmesiden.  

Fjorårets avslutning for Musikk, dans og drama

Fra Udir: Syke personer skal ikke være på skolen

Elever og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse ikke møte på skolen. De skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god.  Les mer på Udirs hjemmesider    

Til toppen