Aktuelt

Digital åpen skole - fra teamsmøter 20. januar 2021

I denne artikkelen presenterer vi opptak og lysbildepresentasjoner fra de ulike teamsmøtene som var under digital åpen skole onsdag 20. januar.     

Gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Etter dagens pressekonferanse og avklaringer fra regjering og helsemyndigheter har skolen fått beskjed fra kommuneoverlegen om hvilket smittevernnivå vi skal være på.  

Velkommen til digital åpen skole

Oppdatert 20. januar klokken 21.20: Vi beklager en del tekniske problem med lyd i flere av møtene. Vi vil jobbe med å utbedre dette i løpet av de nærmeste dagene. Her er en pdf av  Karriereveiledernes presentasjon på digital åpen skolen 20. januar 2021 (PDF, 141 kB) , om overgangen til videregående opplæring.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Velkommen til Utdanningsmessa 2021

I år er messen digital, i stedet for fysisk. Skolen har lagt til rette for at dere kan delta på utdanningsmessen onsdag 13.januar, 4.økt, eller i fritimene dine.  

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.  

Rødt nivå på Kirkeparken – hva innebærer det?

Fra mandag 04.01.21 er Kirkeparken igjen på rødt nivå, på samme måte som vi var de siste tre ukene før juleferien. Rødt nivå innebærer en del praktiske smitteverntiltak som gjør at vi ikke kan ha samtlige elever på skolen samtidig. Blant annet skal vi ha en meters avstand mellom elever i alle undervisningssituasjoner.    

Tilbake på rødt nivå

Etter kveldens pressekonferanse fra regjering og helsemyndigheter har skolen fått kontrabeskjed fra kommuneoverlegen om hvilket smittevernnivå vi skal være på. Vi fortsetter derfor på samme måte som før jul med rødt smittevernnivå på Kirkeparken.  

En hilsen fra vår avtroppende rektor

Kjære alle sammen. Mandag 21. desember er min siste dag som rektor på Kirkeparken.  

Resepsjonens åpningstid i uke 52

Mandag 21. desember er skolens resepsjon og telefon bemannet i tidsrommet 08.00 – 11.30 (trykk for mer)  

Til toppen