Aktuelt

Planlagte elevsamtaler og møter med foresatte skoleåret 2020-2021

     

Årets elevinfo-hefte, nå som pdf

Elevhefte 2020-2021 (PDF, 5 MB)      

Ny oversikt over klasserom

Her følger en liste over hvor den enkelte klasse har klasserom. For å unngå at det blir store samlinger oppfordrer vi elever og ansatte til å bruke alle skolens innganger, ikke bare hovedinngangen.  

Informasjon om tiltak på Kirkeparken vedrørende koronasituasjonen

Skolen åpner på gult nivå, etter myndighetenes trafikklysmodell. Dette innebærer relativt normal skolestart.    

Her skal alle Vg1-elevene møte til skolestart.

Alle Vg1-elevene (utenom TO-elever) møter klokken 08.00 utenfor skolen, mellom hovedinngangen og Moss Kirke. Der vil det stå lærere og skilter som viser hvor elevene til de ulike utdanningsprogrammene samles. Alle Vg1-elevene på tilrettelagt opplæring (TO) møter utenfor hovedinngangen klokken 09.00. Vg2- og Vg3-elevene møter klokken 10.00 på klasserommene sine.  

Velkommen til skolestart

Skal du begynne eller fortsette på Kirkeparken til høsten? Da er du hjertelig velkommen til skolestart mandag 17. august.  

Praktisk informasjon rundt skolestart

Her har vi har samlet noe informasjon som vi tror du vil trenge når du starter på Kirkeparken. Hvis det blir store endringer i situasjonen vedrørende korona, vil det komme egen artikkel om det.  

Likeverd, inkludering, omsorg og resultatbevissthet

På Kirkeparken mener vi det er viktig med likeverd, inkludering og omsorg. Derfor er disse tre ordene noe mer enn ord hos oss. De er kjerneverdiene våre. Men vi hadde ikke vært en skole om ikke vi satte oss høye mål for læring og utvikling. Derfor er resultatbevissthet en fjerde kjerneverdi hos oss.    

Til toppen