Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Aktuelt

Digital opptaksprøve ved musikk- og danselinja på Kirkeparken

Til deg som skal søke skoleplass til vg1 til våren! Har du tenkt å sette Musikk, dans og drama (MDD) på Kirkeparken som førstevalget ditt i vigo.no? Da vil du også bli invitert til å delta på digital opptaksprøve på skolen.  

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Slik tar du fag som privatist i Viken

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.   

Opptak fra digital åpen skole

I denne artikkelen presenterer vi opptak og lysbildepresentasjoner fra de ulike teamsmøtene som var under digital åen skole onsdag 20. januar.  Opptakene legges inn etter hvert som de er klare. I mellomtiden kan dere følge lenkene som ble gitt den 20. januar      

Gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Etter dagens pressekonferanse og avklaringer fra regjering og helsemyndigheter har skolen fått beskjed fra kommuneoverlegen om hvilket smittevernnivå vi skal være på.  

Velkommen til digital åpen skole

Oppdatert 20. januar klokken 21.20: Vi beklager en del tekniske problem med lyd i flere av møtene. Vi vil jobbe med å utbedre dette i løpet av de nærmeste dagene. Her er en pdf av  Karriereveiledernes presentasjon på digital åpen skolen 20. januar 2021 (PDF, 141 kB) , om overgangen til videregående opplæring.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Velkommen til Utdanningsmessa 2021

I år er messen digital, i stedet for fysisk. Skolen har lagt til rette for at dere kan delta på utdanningsmessen onsdag 13.januar, 4.økt, eller i fritimene dine.  

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.  

Rødt nivå på Kirkeparken – hva innebærer det?

Fra mandag 04.01.21 er Kirkeparken igjen på rødt nivå, på samme måte som vi var de siste tre ukene før juleferien. Rødt nivå innebærer en del praktiske smitteverntiltak som gjør at vi ikke kan ha samtlige elever på skolen samtidig. Blant annet skal vi ha en meters avstand mellom elever i alle undervisningssituasjoner.    

Til toppen