Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Gratulerer med NM-gull, Kristin!

I helgen ble Kristin Pedersen, elev på vg1, norgesmester i boccia.

Kristin Pedersen vant NM-gull i boccia.jpg

Kristin er medlem av Moss og Omegn Boccia og Teppecurling Klubb og har drevet aktivt med boccia i litt over et år. Hun trener jevnlig flere ganger i uken og har vist seg å være litt av et talent. I helgen var det norgesmesterskap i Mossehallen og deltagere fra hele landet deltok i flere klasser. Kristin deltok for første gang og stilte i junior, åpen klasse. Etter en litt treg start gikk alt Kristins vei etterpå, og hun kunne til slutt smykke seg med gull.

NM-gullet ga mersmak og Kristin er allerede klar på at hun vil delta i flere turneringer framover. Som norgesmester får hun også delta i EM som går av stabelen neste år.

Gratulerer så mye med gullmedalje, Kristin. Vi gleder oss til å følge med deg videre.

Publisert: 06.11.2017      Sist endret: 06.11.2017
May-Helen Howard