Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Jonas Gahr Støre stakk innom Restaurant C.A. Lyche en snartur

Elevene i 2KOS fikk seg en aldri så liten overraskelse mandag da de fikk beskjed om at Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre med følge ville komme innom restauranten neste dag.

Tellef lager mat mens Jonas følger nøye med.JPG

Jonas Gahr Støre var på Kirkeparken i forbindelse med at han ville høre mer om hvordan elever og lærere opplever yrkesfag for tiden. Han hadde en fin og interressant samtale med lærerne angående rekruttering, samarbeidet med aktuelle opplæringsbedrifter og elevenes videre karrieremuligheter. Likevel er det kanskje hans spontane besøk inne på kjøkkenet som vi kommer til å huske best. Der tok Jonas seg god tid til å snakke med Tellef om både hvorfor han valgte nettopp Restaurant- og Matfag, hvor han har lyst til å jobbe etterpå, og spesielt hva Tellef hadde oppe i grytene og om sausen var lagd fra bunnen av.

Gruppebilde av 2KOS-elever og Jonas Gahr Støre
 Jonas Gahr Støre sammen med elevene på 2KOS.
Jonas smaker på sausen forran elever og pressen
 Etter å ha stått og sett på Tellef lage mat en stund var det på tide å smake.
Jonas, lærerne og pressen i restauranten
 Restauranten var full av pressefolk fra aviser og TV.
 Jonas studerer skolevalgresultatet
 Jonas studerer skolevalgresultatet som gikk i Arbeiderspartiets favør .
Publisert: 05.09.2017      Sist endret: 05.09.2017
May-Helen Howard