Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Engasjert publikum i god paneldebatt

I forbindelse med årets Stortingsvalg og spesielt skolevalget har vi i dag hatt paneldebatt i Fugleberget.

Paneldebatt i FuglebergetUngdomspolitikerne fra ni ulike partier deltok, og de satt pent på rekke fra Rødt helt til venstre til Fremskittspartiet ytterst på den andre kanten. Alle elevene fra vg2 og vg3 deltok, og da var Fugleberget helt fullsatt.

Lærer Hallstein holdt i tømmene på debatten, og representantene fikk beskjed om å holde seg til sak, ikke person.

Representantene fikk til en flott debatt som engasjerte elevene. De store temaene var utdanning, miljø og innvandring, og det var flere gode spørsmål fra salen som representantene måtte svare på. Særlig ble utdanning og miljø debattert, det ble litt mindre tid til innvandringsspørsmålet.

Moss Avis dekket paneldebatten direkte på sin nettutgave.

Etter paneldebatten var det valgtorg i gymsal C for alle elevene. Se gjerne vår Facebook-side for flere bilder derfra.

Publisert: 31.08.2017      Sist endret: 31.08.2017
May-Helen Howard