Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Vi inviterer til et informasjonsmøte for foresatte til elever i Vg3.

Torsdag 7. september 2017 klokken 18:00 i Fugleberget.

På møtet vil det bli gitt informasjon om

• Veien mot eksamen

• Søkeprosesser til høyere utdanning

• Russefeiring

Hensikten med møtet er å gi foresatte et innblikk i de krav og forventninger som elevene møter gjennom et krevende siste skoleår. Skolen mener det er viktig at foresatte kjenner denne virkeligheten for å kunne gi veiledning og støtte.

Møtet ledes av representanter fra skolens ledelse. I tillegg deltar karriereveileder.

Det vil kun bli gitt generell informasjon i møtet. Dersom foresatte ønsker informasjon om framgang i fag og fraværssituasjon, må elever over 18 år selv gi sitt skriftlige samtykke til dette.

Eleven må i så fall benytte vedlagte samtykkeskjema (se vedlegg øverst på høyre side) og returnere det til skolen v/kontoret.

Så snart samtykket er registrert, vil foresatte bli kontaktet av elevens kontaktlærer når det er aktuelt.

Velkommen til informasjonsmøte!

Med hilsen

Lasse Thorvaldsen

(Denne invitasjonen vil også bli sendt med post.)

Publisert: 28.08.2017      Sist endret: 28.08.2017
May-Helen Howard