Lytt til teksten

Gratulerer med NM-gull, Kristin!

Kristin Pedersen vant NM-gull i boccia.jpg

06.11.2017  May-Helen Howard

I helgen ble Kristin Pedersen, elev på vg1, norgesmester i boccia.

Noe å glede seg over

Eirik Lundblad.JPG

17.10.2017  May-Helen Howard

I dag har vi markert Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er "Noe å glede seg over".

Elever fra Kirkeparken i internasjonalt samarbeid

Elever deltar på konferanse i Berlin.png

18.09.2017  May-Helen Howard

I disse dager går Deutsch-Norwegisches Jugendforum av stabelen for 11. gang. Denne gangen holdes det i Berlin.

Er du student eller kjenner du noen som studerer?

Pengeseddel

13.09.2017  May-Helen Howard

Er du i tillegg født og oppvokst i Moss, Rygge eller Våler? Da kan du søke Sigrid Nores Legat om utdanningsstipend.

Les mer om denne muligheten på hjemmesiden til Sigrid Nores Legat. Søknadsfristen er 20. oktober.

Elevene har valgt

Elevrådsrepresentanter på Kirkeparken 2017/2018.png

08.09.2017  May-Helen Howard

Denne gangen gjelder det ikke Stortingsvalget, men elevrepresentanter til de lokale råd og utvalg her på skolen.

Jonas Gahr Støre stakk innom Restaurant C.A. Lyche en snartur

Tellef lager mat mens Jonas følger nøye med.JPG

05.09.2017  May-Helen Howard

Elevene i 2KOS fikk seg en aldri så liten overraskelse mandag da de fikk beskjed om at Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre med følge ville komme innom restauranten neste dag.

Skolevalgresultatet er klart

Debattpanelet i forbindelse med valget 2017.JPG

05.09.2017  May-Helen Howard

802 elever ga sin stemme i skolevalget på mandag. Det er en oppslutning på 77,12 %.

Arbeiderpartiet ble den soleklare vinneren med hele 205 stemmer (25,56 %), etterfulgt av Høyre med 131 stemmer (16,33 %).

Benjamin fikk billett til junior-VM

Benjamin Nordén.jpg

01.09.2017  May-Helen Howard

Benjamin Nordén i 2IDRB er en av Norges beste juniorspillere i badminton. Han og fem andre unge spillere ble i august plukket ut av toppidrettskomiteen til Norges Badminton Forbund til å representere Norge i junior-VM i Indonesia i oktober.

På tå hev med Den Norske Opera og Ballett

Danseelever på tå hev.JPG

31.08.2017  May-Helen Howard

Vg2- og Vg3-elevene på danselinjen på Musikk, dans og drama gjennomførte torsdag del 1 av Den norske Opera og Ballets talentprogram innen scenisk dans På tå hev.

Engasjert publikum i god paneldebatt

Representantene er aktive i debatten.JPG

31.08.2017  May-Helen Howard

I forbindelse med årets Stortingsvalg og spesielt skolevalget har vi i dag hatt paneldebatt i Fugleberget.