Lytt til teksten
a a a

Lenke til minutdanning.gif motogo_samarb_crop.jpg logo til nettstedet nullmobbing Bildelenke_miljofyrtaarn.jpg Facebook logo

østfold fylkeskommune utdanningsportalen

Viktig melding

Nytt regelverk - nulltoleranse mot mobbing

Informasjon fra Udir om skolemiljø (illustrasjonsfoto).PNG

05.09.2017 May-Helen Howard

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Plakat Operasjon Dagsverk 2017.jpg

Internasjonal uke på Kirkeparken og OD 2017

19.10.2017

Internasjonal uke er i samarbeid med Operasjons Dagsverk. I år strekker Internasjonal uke seg over perioden 16. - 27. oktober. OD-dagen er 2. november.

Skolens OD-komité vil gjerne komme med litt informasjon.

Eirik Lundblad.JPG

Noe å glede seg over

17.10.2017

I dag har vi markert Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er "Noe å glede seg over".

Elever deltar på konferanse i Berlin.png

Elever fra Kirkeparken i internasjonalt samarbeid

18.09.2017

I disse dager går Deutsch-Norwegisches Jugendforum av stabelen for 11. gang. Denne gangen holdes det i Berlin.

Pengeseddel

Er du student eller kjenner du noen som studerer?

13.09.2017

Er du i tillegg født og oppvokst i Moss, Rygge eller Våler? Da kan du søke Sigrid Nores Legat om utdanningsstipend.

Les mer om denne muligheten på hjemmesiden til Sigrid Nores Legat. Søknadsfristen er 20. oktober.

Elevrådsrepresentanter på Kirkeparken 2017/2018.png

Elevene har valgt

08.09.2017

Denne gangen gjelder det ikke Stortingsvalget, men elevrepresentanter til de lokale råd og utvalg her på skolen.

Tellef lager mat mens Jonas følger nøye med.JPG

Jonas Gahr Støre stakk innom Restaurant C.A. Lyche en snartur

05.09.2017

Elevene i 2KOS fikk seg en aldri så liten overraskelse mandag da de fikk beskjed om at Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre med følge ville komme innom restauranten neste dag.

Debattpanelet i forbindelse med valget 2017.JPG

Skolevalgresultatet er klart

05.09.2017

802 elever ga sin stemme i skolevalget på mandag. Det er en oppslutning på 77,12 %.

Arbeiderpartiet ble den soleklare vinneren med hele 205 stemmer (25,56 %), etterfulgt av Høyre med 131 stemmer (16,33 %).

Benjamin Nordén.jpg

Benjamin fikk billett til junior-VM

01.09.2017

Benjamin Nordén i 2IDRB er en av Norges beste juniorspillere i badminton. Han og fem andre unge spillere ble i august plukket ut av toppidrettskomiteen til Norges Badminton Forbund til å representere Norge i junior-VM i Indonesia i oktober.

Danseelever på tå hev.JPG

På tå hev med Den Norske Opera og Ballett

31.08.2017

Vg2- og Vg3-elevene på danselinjen på Musikk, dans og drama gjennomførte torsdag del 1 av Den norske Opera og Ballets talentprogram innen scenisk dans På tå hev.

Representantene er aktive i debatten.JPG

Engasjert publikum i god paneldebatt

31.08.2017

I forbindelse med årets Stortingsvalg og spesielt skolevalget har vi i dag hatt paneldebatt i Fugleberget.

Kirkeparken videregående skole

Dronningens gate 22
1530 Moss

Telefon: 69202700

Kjerneverdier

LIKEVERD, INKLUDERING, OMSORG OG RESULTATBEVISSTHET

Skolemiljøet

Alle elever har rett til trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring.

Du kan lese mer om dette på Udirs hjemmesider.

Fraværsgrense

Vi har lenket til Utdanningsportalen for mer informasjon.

Orden og atferd

Formål og prinsipper for anmerkninger og vurdering i orden og atferd ved Kirkeparken vgs.

Kirkeparkens videokanal

Instruksjonsvideoer som kan lette din digitale skolehverdag (krever pålogging).