Lytt til teksten
a a a

Lenke til minutdanning.gif motogo_samarb_crop.jpg logo til nettstedet nullmobbing Bildelenke_miljofyrtaarn.jpg Facebook logo

østfold fylkeskommune utdanningsportalen

Viktig melding

Skoleåret 2016-2017 er nå over

21.06.2017 May-Helen Howard

Nettsiden blir oppdatert i løpet av sommeren. Noe informasjon vil derfor bli endret eller fjernet.

Skolens resepsjon er åpen:

Uke 26, 27 og 28: 10.00 - 14.00

Uke 29, 30 og 31: Stengt

Uke 32: 10.00 - 14.00

Uke 33: 07.45 - 15.30

OTs årlige fOToutstilling

fOToutstillingen 'Totally Organic'

08.06.2017

Velkommen til utstillingsåpning fredag 9. juni kl. 11.00 - 14.00 i pop-up galleri K19 i Kongensgate 19.

Utstillingen er ellers åpen 12.-14. juni kl. 11.30-14.00.

Vinnere av konkurransen Deutsch gemeinsam.jpg

Prisdryss til Kirkeparkens tyskelever

29.05.2017

Hele fire bidrag fra Kirkeparken ble premiert i den store, tyskspråklige konkurransen Deutsch gemeinsam.

Bandet med stor vegg i bakgrunn.JPG

MD-elever holdt konserter på Rygge ungdomsskole

22.05.2017

MDD har dette skoleåret vært tre ganger på ungdomsskoler i distriktet. Der har de holdt konserter og vist fram for kommende søkere til Musikk og dans noe av hva de kan glede seg til på Kirkeparken.

I dag hadde elevene i vg3 eksamen og vg1-elevene var opptatt med Barneteaterfestival, så det var elever fra vg2 som holdt dagens konserter. De klarte oppgaven med glans! Det var flott dans og heftige toner som elevene på Rygge ungdomsskole kunne glede seg over.

Lærerne som deltok i dag var (fra venstre på bilde nr. 2): Geir Arne Haugsrud, Tor Solberg, Hanne Kolstad Kjærnes, Margrethe Ek og Vigdis Lauen.

Hva gjør vi nå?.JPG

Stor begeistring og entusiasme hos publikum

22.05.2017

Barneteaterfestivalen har igjen skapt mye glede og innlevelse blant sitt yngre publikum.

Barn fra ulike barnehager i Mosseområdet har fått sett fem ulike forestillinger, både i Black box og ute på lekeplassen. De har med stor innlevelse både hjulpet til med å telle hopp på trampolinen, frarådet Gullhår fra å spise eple fra heksa, vist vei og gitt ulike råd de mente de på scenen trengte for å ha det bra. Skuespillerne på sin side var flinke til å lytte til barna, og det hele ble en morsom (og lærerik) opplevelse for både små og store.

Det norske flagg.jpg

Musikk, dans og drama inviterer til 16.mai-konsert 2017

11.05.2017

Tid: klokken 11.15

Sted: ved fontenen utenfor Kirkeparken vgs. i gågata

Barneteaterfestivalen 2017.PNG

Velkommen til barneteaterfestival

09.05.2017

Elever og lærere ved Musikk, dans og drama inviterer til barneteaterfestival mandag 22. mai.

Hele programmet og billettinformasjon finner du her.

Fristen for å bestille billetter er 18. mai.

Kjoler i avgangsutstillingen.jpg

Har du sett 3STFAs flotte avgangsutstilling?

05.05.2017

I Fugleberget, trappeoppganger, korridorer og ellers rundt omkring på skolen har 3STFA satt opp sin avgangsutstilling.

Elever, ansatte og andre kan få se arbeidsoppgaver og verk elevene har gjort fra de begynte i 1STFA til de nå er ferdige 3 år etter.

Velkommen til formgivningselevenes avgangsutstilling

03.05.2017

Det er igjen duket for visning av et utvalg av elevenes arbeider. Familie, venner og publikum generelt inviteres til å oppleve kreativiteten og skaperevnen som utfoldes på skolen gjennom tre år.

God påske.jpg

God påske!

07.04.2017

Vi på Kirkeparken ønsker dere alle en riktig god påske.

Første skoledag etter ferien er tirsdag 18.april.

Bilde fra masteroppgaven

Møt Jegor, tidligere elev ved Kirkeparken. Nå har han mastergrad i arkitektur.

31.03.2017

I 2010 gikk Jegor Zhdanov ut av Kirkeparken etter 3 år på det som for mange var kjent som Formgiving. I vinter gikk han ut av Arkitekt - og designhøgskolen i Oslo med en mastergrad i arkitektur.

Kirkeparken videregående skole

Dronningens gate 22
1530 Moss

Telefon: 69202700

Kjerneverdier

LIKEVERD, INKLUDERING, OMSORG OG RESULTATBEVISSTHET

Fraværsgrense

Vi har lenket til Utdanningsportalen for mer informasjon.

Orden og atferd

Formål og prinsipper for anmerkninger og vurdering i orden og atferd ved Kirkeparken vgs.

Kirkeparkens videokanal

Instruksjonsvideoer som kan lette din digitale skolehverdag (krever pålogging).

"Den gode elev"

Vi har lenket til filmen på YouTube.