Lytt til teksten

Barneteaterfestivalen 2016.png

Velkommen til Barneteaterfestival 2016

20.05.2016

Mandag 30.mai 2016 er det igjen klart for årets Barneteaterfestival på Kirkeparken.

Russejenter danser

Musikk, Dans og Drama laget herlig stemning i gågaten.

12.05.2016

Årets vårkonsert med Musikk, Dans og Drama har gått av stabelen utenfor skolen i dag, og for en opplevelse det ble.

Utekonsert 12.mai.png

Velkommen til utekonsert 12.mai

11.05.2016

Musikk, Dans og Drama har konsert klokken 11 ved fontenen i gågaten.

Ta med is, matpakke og solbriller, og ny det fine været med kor, band og dans.

Bibliotek og inngang

VIKTIG INFORMASJON FRA UDIR!

29.04.2016

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Bibliotek og inngang

VIKTIG INFORMASJON FRA LÅNEKASSEN!

29.04.2016

Har du barn under 18 år på videregående? Opprett en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen.

Prisvinner Lise Forfang Grimnes.jpg

Prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris 2016

21.04.2016

Fra Kirkeparken har det i år vært elever i 1STUB som har lest og gitt sine stemmer, og onsdag var det duket for høytidelig prisfest på Sarpsborg Scene.

Politiet forran russen i Fugleberget.jpg

Trafikkdag for russen

05.04.2016

I dag har det vært trafikkdag for Mosserussen. Avgangselever fra både Malakoff og Kirkeparken startet dagen på Petterson-tomta hvor de fikk se demonstrasjonen "bare 50". Dette er en demonstrasjon av en trafikkulykke som skjer i "bare" 50 km/t og russen fikk se både skadeomfang og hvordan de ulike etatene jobber på stedet.

Mangfoldsuken.PNG

Velkommen til Mangfoldsuken!

31.03.2016

I år har elevrådet bestemt at Den Gode Elev-prosjektet skal sette fokus på inkludering og mangfold ved Kirkeparken videregående skole. Gjennom året har vi planlagt og gjennomført mange aktiviteter knyttet til inkludering. Nå er tiden kommet for å fokusere på mangfold. I den anledning har elevrådet gleden av å invitere samtlige elever og lærere til det siste arrangementet i vår regi dette skoleåret – nemlig Mangfoldsuken.

Brettspill.jpg

Til alle elever på Kirkeparken

31.03.2016

Liker du brettspill? Er du interessert i film? Hører du mye musikk?

Liker du å lese bøker? Er du glad i å gå på tur? Eller er du politisk engasjert?

Tar du mye bilder? Er du glad i å strikke? Eller vil du ha noen nye å spise matpakka sammen med?

Brugdebenk prisutdeling.jpg

Flott innsats av Kirkeparkens elever på UB-messa.

29.03.2016

Kirkeparken vgs stilte med ungdomsbedrifter fra Studiespesialiserende, TO og Salg, service og sikkerhet (2SSSB).

Samtlige ungdomsbedrifter fra oss som deltok på Fylkesmessa representerte skolen vår på en flott måte. Skolens elever, ledelse og ansatte har gode grunner til å være stolte!

Kirkeparken videregående skole

Dronningens gate 22