Lytt til teksten
a a a

Lenke til minutdanning.gif motogo_samarb_crop.jpg logo til nettstedet nullmobbing Bildelenke_miljofyrtaarn.jpg Facebook logo

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Bibliotek og inngang

Skolestart

10.08.2017

Vi ønsker alle elever velkommen til skolestart mandag 21. august 2017.

Bibliotek og inngang

Skolens åpningstider i sommer

21.06.2017

Skolens resepsjon er åpen:

Uke 32: 10.00 - 14.00

Uke 33: 07.45 - 15.30

OTs årlige fOToutstilling

fOToutstillingen 'Totally Organic'

08.06.2017

Velkommen til utstillingsåpning fredag 9. juni kl. 11.00 - 14.00 i pop-up galleri K19 i Kongensgate 19.

Utstillingen er ellers åpen 12.-14. juni kl. 11.30-14.00.

Vinnere av konkurransen Deutsch gemeinsam.jpg

Prisdryss til Kirkeparkens tyskelever

29.05.2017

Hele fire bidrag fra Kirkeparken ble premiert i den store, tyskspråklige konkurransen Deutsch gemeinsam.

Bandet med stor vegg i bakgrunn.JPG

MD-elever holdt konserter på Rygge ungdomsskole

22.05.2017

MDD har dette skoleåret vært tre ganger på ungdomsskoler i distriktet. Der har de holdt konserter og vist fram for kommende søkere til Musikk og dans noe av hva de kan glede seg til på Kirkeparken.

I dag hadde elevene i vg3 eksamen og vg1-elevene var opptatt med Barneteaterfestival, så det var elever fra vg2 som holdt dagens konserter. De klarte oppgaven med glans! Det var flott dans og heftige toner som elevene på Rygge ungdomsskole kunne glede seg over.

Lærerne som deltok i dag var (fra venstre på bilde nr. 2): Geir Arne Haugsrud, Tor Solberg, Hanne Kolstad Kjærnes, Margrethe Ek og Vigdis Lauen.

Hva gjør vi nå?.JPG

Stor begeistring og entusiasme hos publikum

22.05.2017

Barneteaterfestivalen har igjen skapt mye glede og innlevelse blant sitt yngre publikum.

Barn fra ulike barnehager i Mosseområdet har fått sett fem ulike forestillinger, både i Black box og ute på lekeplassen. De har med stor innlevelse både hjulpet til med å telle hopp på trampolinen, frarådet Gullhår fra å spise eple fra heksa, vist vei og gitt ulike råd de mente de på scenen trengte for å ha det bra. Skuespillerne på sin side var flinke til å lytte til barna, og det hele ble en morsom (og lærerik) opplevelse for både små og store.

Det norske flagg.jpg

Musikk, dans og drama inviterer til 16.mai-konsert 2017

11.05.2017

Tid: klokken 11.15

Sted: ved fontenen utenfor Kirkeparken vgs. i gågata

Barneteaterfestivalen 2017.PNG

Velkommen til barneteaterfestival

09.05.2017

Elever og lærere ved Musikk, dans og drama inviterer til barneteaterfestival mandag 22. mai.

Hele programmet og billettinformasjon finner du her.

Fristen for å bestille billetter er 18. mai.

Kjoler i avgangsutstillingen.jpg

Har du sett 3STFAs flotte avgangsutstilling?

05.05.2017

I Fugleberget, trappeoppganger, korridorer og ellers rundt omkring på skolen har 3STFA satt opp sin avgangsutstilling.

Elever, ansatte og andre kan få se arbeidsoppgaver og verk elevene har gjort fra de begynte i 1STFA til de nå er ferdige 3 år etter.

Velkommen til formgivningselevenes avgangsutstilling

03.05.2017

Det er igjen duket for visning av et utvalg av elevenes arbeider. Familie, venner og publikum generelt inviteres til å oppleve kreativiteten og skaperevnen som utfoldes på skolen gjennom tre år.

Kirkeparken videregående skole

Dronningens gate 22
1530 Moss

Telefon: 69202700

Kjerneverdier

LIKEVERD, INKLUDERING, OMSORG OG RESULTATBEVISSTHET

Fraværsgrense

Vi har lenket til Utdanningsportalen for mer informasjon.

Orden og atferd

Formål og prinsipper for anmerkninger og vurdering i orden og atferd ved Kirkeparken vgs.

Kirkeparkens videokanal

Instruksjonsvideoer som kan lette din digitale skolehverdag (krever pålogging).

"Den gode elev"

Vi har lenket til filmen på YouTube.