Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Oppfølgingstjenesten

Oppfølgingstjenesten har et oppfølgingsansvar for ungdom som har rett til videregående opplæring, men som av ulike årsaker ikke bruker retten sin. OT vil kunne gi veiledning i forhold til videre opplæring i skole eller bedrift, arbeid eller andre kompetansegivende tiltak, og også gi råd om hvordan du kontakter etater som kan hjelpe deg videre. OT samarbeider tverrfaglig med f eks NAV, de videregående skolene, barnevernstjenesten, SMP, BUPP, DPS og bedrifter som tilbyr skjermet arbeid.

Alle elever som står i fare for å avbryte opplæringen, skal kalles inn til samtale med rådgiver og OT. Det er rådgiverne som har hovedansvar for kontakten mellom Kirkeparken og OT.

Kontor: Dronningensgate 16, 3. etg, inngagn fra Kronprinsens gt. (tverrgata mellom gågata og Skoggata). Se etter skilt i gaten og på døra.

E-post: pptot.moss@ostfoldfk.no

"Prosjekt OT-klasse"

Oppfølgingstjenesten og Kirkeparken samarbeider om "Prosjekt OT-klasse".

Elevene i OT-klassen er mellom 16 og 20 år og skal motiveres tilbake til utdanning eller arbeid. For nærmere informasjon, kontakt

prosjektleder Stina Frosterød

E-post: stinafr@ostfoldfk.no